Banca Comerciala Carpatica
Logo Banca Carpatica

Banca Comerciala CARPATICA S.A.

Adresa: Sibiu, str. Autogarii nr.1
URL: http://www.carpatica.roGrupul financiar Carpatica

Preocupata sa dezvoltare o oferta complexa de servicii financiare, in conditii de maxima eficienta si operativitate, Carpatica si-a consolidat un grup financiar puternic. Banca Comerciala Carpatica reprezinta piesa centrala a Grupului Financiar Carpatica, alaturi de SSIF Carpatica Invest SA, societate de servicii de investitii financiare si SAI Carpatica Asset Management S.A., societate de administrare a investitiilor.

SSIF CARPATICA INVEST SA

Societatea de servicii de investitii financiare CARPATICA INVEST SA, infiintata in anul 1996 si apartinand grupului financiar Carpatica se afla, la sfarsitul anului bursier 2007, in topul primelor 10 companii de brokeraj din tara, conform datelor Bursei de Valori Bucuresti.
Carpatica Invest a intermediat cu succes oferta de obligatiuni a Bancii Comerciale Carpatica, ceea ce a determinat nominalizarea brokerului la Gala Premiilor Pietei de Capital.

Director General: Marius TRIF
Telefon: 0269-217.781
E-mail: carpaticainvest@carpaticainvest.roSAI CARPATICA ASSET MANAGEMENT SA

Societatea de Administrare a Investitiilor Carpatica Asset Management S.A., cea mai tanara membra a Grupului, a fost infiintata in luna august 2007, in scopul dezvoltarii gamei de produse integrate oferite de Grupul Financiar Carpatica.
Societatea are ca obiect de activitate administrarea investitiilor si a portofoliilor individuale si promoveaza conceptul potrivit caruia un management inteligent si prudent al resurselor financiare poate aduce beneficii clientilor care doresc sa investeasca.

Director General: Alexandra NEAMTU
Telefon: 0369-430.532
E-mail: office@sai-carpatica.ro